Analiza e kërkesës së tregut të industrisë së Kinës çelikut nën mjedisin e ri konkurrues

Industrinë e çelikut si industria më themelore të lëndëve të para, duke zënë statusin rëndësishëm në zhvillimin e ekonomisë së vendit tonë, që nga 80 s, me zhvillimin e shpejtë të industrisë së çelikut në vendin tonë, prodhimi i çelikut të Kinës në vitin 1999, duke hyrë zyrtarisht 100 milion ton, deri në fund të vitit 2015, prodhimi i çelikut të Kinës 690 milion ton, 800 milion ton të çelikut bruto. Kina është bërë një fuqi botërore të çelikut. Por ne ende kemi për të pastruar, hekur Kinës dhe çelikut si në strukturën e produktit dhe në produktivitetin e punës me vendet e zhvilluara ende ekziston një hendek i madh, dhe kërkesa në tregun e çelikut, por edhe ka ndikim të rëndësishëm në zhvillimin e hekurit dhe çelikut ndërmarrjeve .
Statusi Zhvillimi i industrisë së Kinës çelikut

(1) norma e rritjes së hekurit dhe çelikut prodhimit është i ngadalshëm. Sipas statistikave të raportit anketimit industrinë e tregut 2015 çelikut, prodhimi i përgjithshëm i Kinës çelikut në vitin 2015 ishte 11.2349 milion ton, deri 0.56 për qind nga viti në vit. Nga njëra anë, është prekur nga politika, ynë paguajnë vendi vëmendje të investimit, kapaciteti tepër çeliku brendshme tej ai ka formuar një të plotë nuk furre shpërthim, në formën e kapaciteteve të reja të prodhimit të çelikut ka qenë kontrolli më tej. Hekur dhe çelik të prodhimit, nga ana tjetër, problemet e gazit të mbeturinave dhe ujërave të zeza të prodhuar nga vëmendjen e gjerë të popullit, pjesë e pakualifikuar të vendit tonë ka filluar të zbatojë objektet e ujërave të zeza për mbrojtjen e mjedisit të kufizuar politikën e prodhimit, e cila shkaktoi rënie të prodhimit të çelikut Kinës gradualisht.

(2) me rënien e përgjithshëm të industrisë së çelikut në vitet e fundit, mbylljen e vazhdueshme të ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme çeliku brendshme dhe zgjerimin gradual të gjendjes në ndërmarrjet çelikut të mëdha dhe të mesme. Por fitimet steelmakers "janë përmirësuar. Guanyin ka përfituar nga çmimet në rënie të çelikut para dhe ore. Por nuk mund të injorohet, si në vitet e fundit "rezervuar" funksion i reduktuar hekurit dhe ndërmarrje çeliku, ndikimi në çmimin e hekurit e çelikut dhe çeliku ndërmarrjeve do të bëhet më e ndjeshme, dhe të hekurit dhe çelikut ndërmarrjeve do të përballet me shumë rreziqe.

(3), për momentin, në gjysmën e parë të vitit 2018 është i afrohet fundit, Hong Kong-listuara është në një performancë të dobët në tërësi, por nuk ka rënie të madhe përsëri në dy vitet e para, kryesisht furnizim çeliku si gati dy vjet për kapacitetin dhe monitorimin e mjedisit, etj marra frenohet në mënyrë të konsiderueshme, dhe kërkesa për performancën nuk është shquar, por të jetë në gjendje për të ruajtur një ekuilibër mes kërkesës dhe ofertës të nivelit bazë, edhe pse çmimet e kohët e fundit dhe nuk kanë asnjë përmirësim të dukshëm, por atëherë edhe nuk do të shfaqet shumë pesimiste, stabiliteti do të jetë mes të tregut.

Për ndryshimet aktuale në treg, HAODE rrjet unaza çeliku të kërkesës së tregut me qëllim, të kuptojnë pulsin e tregut, pjesë të tregut të rrëmbyer, të nxitur kompanitë e hekurit dhe industria e çelikut, shitjet çeliku për të stimuluar kërkesat e tregut, në mënyrë aktive të shqyrtuar modelin e ri të zhvillimit të "Internet + çeliku", përdorimi i teknologjisë së informacionit dhe komunikimit platformë në internet, internet, dhe çelikut, logjistikës, bashkim të thellë financiare, përpunimin, magazinimin dhe industritë e tjera, për të krijuar të reja ekologjinë zhvillimit çeliku. Kur shërbyer klientëve, ne do të zgjidhë problemin e përpunimit të vështirë dhe me kosto të lartë të logjistikës për konsumatorët pa pagesë, kurseni të holla për konsumatorët, dhe të zgjidhë problemin e mungesës së blerjes së fondeve për konsumatorët në platformën.


Ora Post: Jul-16-2018
WhatsApp Online Chat !