Rreth nesh

fadf

Kush Jemi Ne

Simpatik Metal specializuar në produktet e çelik inox që variojnë nga skrap çeliku inox për të përfunduar produkteve tregtare. Suksesi ynë është ndërtuar mbi besimin dhe besueshmërinë që kemi dorëzuar për klientët dhe partnerët tanë. Themeluesit tanë kanë mbi 20 vjet përvojë në tregtinë ndërkombëtare inox çeliku për 20 vjet dhe janë të pozicionuar mirë për të shpëtuar në gjithnjë e në ndryshim ekonominë e tregtisë së çelikut.

importet

Duke filluar në fillim të viteve 1990, themeluesit tanë themeluar kanaleve të shitjes në produktet kineze të tregut ndihmuese nga fabrika çeliku ndërkombëtare si KTN, ACERINOX, Tang Eng, Yieh Loong, Alz, Ugine, Outokumpu, NA dhe Nippon Steel. Ne vazhdojmë të furnizimit për përdoruesit e mëdha kineze të notave çelik inox 310, 309, 316L, 304, 201, 441 dhe 430, 409L për prodhimin e takëm, enë, enë kuzhine, pjesë auto, pajisje industriale, dhe produkte të tjera të gatshme.

fadfcvzc
dfaffadf

eksportet

Si kapacitetin e prodhimit të Kinës është rritur, strategjia e kompanisë sonë ka rregulluar të përfshijë ndihmuese dhe eksportimin nga materiali çelik inox nga Kina në tregjet e tjera. Ne punojmë me prodhuesit në Kinë, duke përfshirë TISCO, Baosteel, Posco, dhe prodhues të tjerë në zhvillim. Ne kemi krijuar kanalet e shpërndarjes në Lindjen e Mesme, Evropë, Amerikën e Jugut, dhe Azisë Juglindore.

Storage Center

Ne të veprojë një qendër ruajtje të vendosura në Foshan, më i madh çelik qendër tregtare të Kinës. Këtu ne të veprojë një krye të objektit të prodhimit të linjës duke përdorur makineri italiane. Nga ky objekt, ne jemi në gjendje të jap të No 3 tepër i hollë scotch-Brite, No 4 tepër i hollë dhe nuk ka 8 përfundon pasqyrë.

dafgh