• banner2
  • banner1
  • 666
  • banner5

Çfarë bëjmë ne?

  • fgsfgh (2)
  • fgsfgh (5)
  • fgsfgh (4)
  • fgsfgh (1)

Simpatik Metal specializuar në produktet e çelik inox që variojnë nga skrap çeliku inox për të përfunduar produkteve tregtare. Suksesi ynë është ndërtuar mbi besimin dhe besueshmërinë që kemi dorëzuar për klientët dhe partnerët tanë. Themeluesit tanë kanë mbi 20 vjet përvojë në tregtinë ndërkombëtare çelik dhe janë të pozicionuar mirë për të shpëtuar në gjithnjë e në ndryshim ekonominë e tregtisë së çelikut.

WhatsApp Online Chat!