за нас

ФАДФ

Кои сме ние

Поставен Метал специјализира во нерѓосувачки челични производи кои се движат од остатоци од нерѓосувачки челик за готови производи тргување. Нашиот успех е изграден врз основа на доверба и сигурност што ги испорачуваат до нашите клиенти и партнери. Нашите основачи имаат над 20 години искуство во меѓународната трговија од нерѓосувачки челик за 20 години и се добро позиционирани да се успее во постојано менување на економијата на трговијата челик.

увозот

Почеток во почетокот на 1990-тите, нашите основачи воспоставено канали за продажба во кинескиот пазар извори производи од меѓународните челичарници како KTN, Acerinox, Танг инж, Yieh Loong, Alz, Ugine, Outokumpu, НС и Нипон Стил. Ние продолжуваме да снабдување на големи кинески корисници на оценки од нерѓосувачки челик, 310, 309, 316L, 304, 201, 441 и 430, 409L за производство на прибор за јадење, садови, кујнски прибор, авто делови, индустриска опрема и други готови производи.

fadfcvzc
dfaffadf

извозот

Како капацитет за производство на Кина се зголеми, стратегија на нашата компанија е приспособена за да го вклучите извори и извоз на материјали од нерѓосувачки челик од Кина и на други пазари. Ние работиме со производители во Кина, вклучувајќи TISCO, Baosteel, Posco и другите нови производители. Имаме воспоставено канали на дистрибуција на Блискиот Исток, Европа, Јужна Америка и Југоисточна Азија.

центар за складирање

Ние работиме на центарот за складирање наоѓа во Foshan, најголемиот нерѓосувачки челик трговски центар на Кина. Еве ние работиме на врвот на објектот за производство на линија со помош на италијански машини. Од овој објект, ние сме во состојба да се полира до број 3 камшиче скоч-Brite, број 4 и камшиче број 8 огледало завршува.

dafgh