• banner2
  • banner1
  • 666
  • banner5

Што да правиме?

  • fgsfgh (2)
  • fgsfgh (5)
  • fgsfgh (4)
  • fgsfgh (1)

Поставен Метал специјализира во нерѓосувачки челични производи кои се движат од остатоци од нерѓосувачки челик за готови производи тргување. Нашиот успех е изграден врз основа на доверба и сигурност што ги испорачуваат до нашите клиенти и партнери. Нашите основачи имаат над 20 години искуство во меѓународната трговија од нерѓосувачки челик и се добро позиционирани да се успее во постојано менување на економијата на трговијата челик.

WhatsApp онлајн разговор!